Så gör du Incheckning & Utcheckning.

Steg ett - bokning

Ni bokar ett rum antingen direkt med oss via hemsidan, telefon, eller epost, eller genom en av våra bokningskanaler, såsom booking.com eller hotels.com. Klicka här för att boka genom hemsidan, eller här för att kontakta oss.


Steg två - Kolla din mail

Så fort er bokning har bekräftats av vår personal får ni en bokningsbekräftelse via epost. Det är viktigt att ni kollar igenom den så att allt stämmer. Närmare ankomstdagen får ni även ett incheckningsmail med viktiga koder som ni behöver för att få tillgång till boendet.

Steg tre - ankomst & betalning

Ni hämtar ut er nyckel i receptionen i samband med att ni betalar för ert boende. Kommer ni sent hänger vi er nyckel i nyckelskåpet som sitter på väggen bakom receptionen. Koden till nyckelskåpet hittar ni i det tidigare nämnda incheckningsmailet.


Steg fyra - koppla av

Ni har nu tillgång till ert rum och boendets gemensamma utrymmen såsom gästkök, matsal, och allrum. För att er upplevelse hos oss ska bli så bekväm som möjligt behöver ni endast ta ut använda sänglinnen, handdukar, och sopor vid utcheckning, så städar vår personal rummet.

Vi ses!