Om boendet.

Välkommen till Kristinebergs Bed & Breakfast Mora! Rum med egna badrum till schyssta priser!

Vi finns mitt emot resecentrum och med 10 minuters promenad från Mora centrum. Med Dalälven precis bakom huset och Siljan framför, har du nära till bad, härliga promenader och utflykter. Dessutom har du inte ens en kilometer till Sveriges kanske finaste skidspår – Vasaloppsspåret!

Hos oss bor du prisvärt med eget badrum, lakan, handdukar och frukost inkluderat i priset, tillgång till bastu, cykeluthyrning, cykelförvaring och vallarum, gratis WiFi i hela byggnaden, och du har goda möjligheter att laga egen mat i vårt välutrustade gästkök!

Dessutom serverar vi vår fräscha vegetariska frukostbuffé året runt! Här kan du njuta av nygräddat bröd, kaffe, te, många sorters välsmakande pålägg, fil & yoghurt, müsli, ägg, ett stort utbud av frukt och grönsaker, och ofta lokalproducerat, närodlat och hemlagat. Mums!

Vi ägnar också en stor del tid åt att rusta upp vår 60-talsfastighet med omsorg, bit för bit. Stora och nödvändiga investeringar vi gjort är installationer som brandlarm, ventilation, inbrottslarm och övervakningskameror i entréområdet, samt nybyggnationer som reception, fullutrustat gästkök och serveringskök.

Fortlöpande investeringar är större och mindre renoveringar av rummen, som att uppgradera sängar, installation av TV, eller att mysa till rummen genom att hänga upp tavlor eller förnya gardiner. Då vår verksamhet fortfarande är ny och under uppbyggnad är vi tacksamma för all feedback vi kan få.

Vi ser fram emot att ha dig som gäst hos oss!

Vi som äger boendet.

Vi som driver Kristinebergs Bed & Breakfast Mora heter Daniel Melander och Moa Kjörnsberg.

Vi kommer ursprungligen från Siljansbygden, och flyttade tillsammans med våra två barn tillbaka till Mora från Stockholm under sommaren 2015 för att påbörja ett nytt projekt i livet – att driva ett eget Bed & Breakfast! Detta har varit en önskan länge och plötsligt öppnades en möjlighet för oss att få göra verklighet av den.

Istället för att fortsätta på våra jobb som lärare, startade vi eget företag, sålde lägenheten i Stockholm, flyttade, köpte den största fastigheten vi förmodligen någonsin kommer att köpa, och började med alla de väldigt många olika slags förberedelser som behövs för att starta och driva en B & B-verksamhet.

Vi bestämde oss från en dag till nästa och visste nog inte riktigt vad vi gav oss in på, men nu är vi mitt i det och trivs och utvecklas med allt som det innebär att ha ”blivit med Bed & Breakfast”. Det bästa är självklart alla intressanta människor vi möter!

Varmt välkomna till oss!

Moa och Daniel med personal